28 Ekim 2010 Perşembe

Olsun Yaaa Yarın Yarım Gün :)))

Tansiyonum sıfıra yaklaştı... Sabah ruhumu evde bırakıp sürünerek kalktım yataktan... Ama çok eğlenmiş olmaya değişmiyorum içinde bulunduğum durumu :) Ve yalnız değilim, aynı hissi benimle paylaşan 3 kişi daha tanıyorum :)) Son derece eğlenceli geçen gecenin kahramanları :)



Haydi vurun kadehlere yarın nasılsa yarım gün diye diye en son bir sokak köftecisinin önünde bulduk kendimizi... Yarım gün kavramını her ne kadar Aybars anlatmaya çalışsa da biz tersten algılamak istedik sanırım... Sabah yine kalkıp geldik işe, yada gerçekten kalkıp geldik mi bilemiyorum. Sanırım öğlene kadar bu paradoksla yaşayacağım :)
GeceyeTuran Güneş Roka Balık'ta güzel bir rakı balık sofrası ve udun tılsımlı sesi eşliğinde başladık...

Etrafımızdaki moda ikonlarının yanında bizim sıradan duruşumuz canımızı çok sıktı ve verdik kendimizi alkole :) Beyler bu sene kırmızı beyaz lacivert çizgili masa örtüsü kıvamında ceketler moda ama sakın kenarları kırmızı işlenmiş beyaz ipek mendili takmadan çıkmayın :)


Aslında böyle zamanlarda en güzeli bir kaç saate bir sürü duyguyu sığdırabilmekte... Çok planlanmadan çıkılan bu yemekler hiç umulmadık bir anda uzun zamandır ihtiyaç duyduğun en güzel anları yaşatabilir... Biz çok keyifli zaman geçirdik...

Herşey dostlarla güzeldir elbette... Kimdir onlar? Yanında en rahat olabildiklerindir, ne yaparsan yap illaki seni yargılamak için çaba sarf etmeyenlerdir, açık açık konuşabildiklerindir...Bir de en önemlisi kelimelere sığmayan ve illa da mantıkla açıklanmayan bir bağ bile bağlandıklarındır... İyi ki vardırlar, oldukları yeri güzelleştirirler...


Dün gece herkes uyurken biz sokakta miss gibi köfte yiyorduk ve çocuklar gibi şendik :) Bir minibüsün içinde ne şekilde yapıldığından haberdar olmadan yediğimiz kokoreç, midye ve köfteyi Büyük Esattaki sosyete köftecisinde yiyebilirsiniz, şiddetle tavsiye edilir:) Zaten olayı leziz kılan nasıl yapıldığını bilmemekte gizli :)


Ne zaman Selen'le aynı fiziksel ortamda olsak ortaya çıkan kimya zıp zıp zıplatıyor bizi... Dün akşam da öyle oldu ama bu kez hasarsız atlatıldı ;)

Biz çok eğlendik ve eğlenmeye devam edeceğiz, darısı başınıza :)

Sevgiler

İ.Erdemli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder