7 Kasım 2010 Pazar

HaftaSonu Karması

Cuma akşamı eve geldim, şarabımı açtım yanına atıştırmalık bir şeyler ve filmimi seyre daldım...
YE, DUA ET, SEV... Güzel filmdi. Zaten Julia Roberts'ı ne zaman izlesem büyüleniyorum ouynculuğuyla...
Bu kitap ve film için 2 ayrı grup var. Bir grup filme ve kitaba bayılıyor diğer grup son derece saçma buluyor...
Bayılmasam da sevdim. İç yolculuk filmi, aklına koyduğunu sonunda yapmak için şartları hiçe saymanın filmi... Seneler önce benzer bir kitap okumuştum Melekler Erkek Olur adında... Yazarı daha sonra ortalarda görünmedi ama bulursanız okuyun. Tutkuyla yapmak istediğimiz ama içimizde kalan bir şey varsa eğer, ilk fırsatını bulduğumuzda mutlaka yaparız... Filmdeki Bali ve İtalya görüntüleri şahane... Aralık'ta Hindistan'a gidecek biri olarak Julia'nın Hindistan'a ilk indiği anları pek de sevimli bulmadım :)

Cuma gecesi güzel bir uyku çekip sabah Neşe'nin telefonuyla uyandım, çok güzel sohbet ettik... Çok özlemişim meğerse... Müziğimi koydum güzel bir tost yaptım biraz televizyona baktım sonra evi toparladım, duşumu aldım ve Ankara'nın pastırma yazına attım kendimi... Hava inanılmaz güzeldi ve Tunalı cıvıl cıvıldı... Süpriz faaliyetlerimi gerçekleştirmek üzere gereken bütün hazırlığımı tamamladım... Mihran ve Pelin'le buluştuk ve Kişniş'e gittik. Yemekleri gerçekten harika, tavsiye olunur. Bilhassa Mardin Kebabı ve haşlama içli köftesine bayıldım... Biraz erken gittik biz kalkarken fasıl başlıdı. Ud üstadı gidiyoruz diye bize şöyle seslendi 'Nereye gidiyorsunuz bizde Michael Jackson parçaları da var' dedi :) yani aklınızda olsun udla rahmetli jackson şarkıları dinlemek isterseniz Kişniş'te bu hizmeti de bulabilirsiniz :)





Ardından Tunus'taki Flat'te club müzik eşliğinde birer kadeh daha içtik ve sohbetimize devam ettik... Müzikler şahane, ortam da son derece nezih... Gidin derim, havanız değişir  ;) Daha sonrasında ben genç, güzel ve bekar bayanları gecenin ilerleyen dakikaları için Ankara gecelerinde bırakıp evimin yolunu tuttum...

Evin huzuru hiç birşeye benzemez... Kapıyı açar açmaz sıcak, tatlı kokan bir hava yüzünüze vurur, ohh be evim dediğin an o andır işte... Ama bu hafta benim için eksikti çünkü Aybars yoktu... O zaman herşey tamam yoksa bir anlamı yok... Neyse bugün geliyor :)

Dünden kalan şarabımı film eşliğinde tamamladım ama ne yazıkki filmi tamamlayamadım... Pazartesi günü Korsaana Hayıırrr diye bağıra bağıra Tunalı'da eylem yapmaya karar verdim.

Bugünnn pazarrr şuan ev temizleniyorrr, yeni haftaya başlamak için herşey hazırlanıyor... Hayat döngüsü işleyip duruyor biz de döndü içinde sirküle olmaya devam ediyoruz. Yine de hayat güzel, alında güzel yapmak elimizde... Beynimize ne komut verirsek onu yaşıyoruz... Beyninize iyi komutlar verin ve pastırma sıcaklarının tadını çıkarın derim zira kış gittikçe yaklaşıyor .... :)

2 yorum:

  1. ama olmaz ki yaa :)) cok guzelsiniz, cok eğlenmişsiniz, çok kıskandım :) çokca öpüyorumm.

    YanıtlaSil
  2. keske sen de olsaydınnnnnnnn... bir daha ki sefere birlikte yaparız ;)

    YanıtlaSil